Sebastian Vettel
0

"Sra..., bolje da sam ostao kod kuće"

Totalsport
Sebastian Vettel nakon prve dvije utrke u novoj sezoni Formule 1 ima na kontu dva izborena pole-positiona, dva tehnička kvara na svom bolidu i mršavih 12 od 50 mogućih bodova.

To može Redbullov pilot zahvaliti četvrtom mjestu iz Bahraina, gdje je prvo mjesto izgubio zbog pokvarene svjećice. Drugu utrku sezone, VN Australije, nije završio zbog problema s kočnicama. Učinilo ga je to vrlo frustriranim.

"Sra..., poželio sam da sam ostao kod kuće", rekao je 22-godišnji Nijemac za njemačke medije objasnivši potom preciznije probleme koje je imao.

"Imali smo kvar na sustavu kočenja. Već prije izlijetanja u 26. krugu osjetio sam vibracije. Nisam mogao ništa učiniti i izgubio sam automobil. Šteta, imali smo utrku potpuno pod kontrolom unatoč teškim vremenskim uslovima."

"Moram priznati da mi to ide na onu stvar... Svi se trudimo maksimalno koliko možemo a rezultati izostaju. Što se može, idemo dalje. Ovo što mi se dogodilo nije ničija pogreška. Moramo, međutim, nadići te probleme i napokon pobijediti u Maleziji."

Treća utrka sezone vozi se već sljedećeg vikenda.