Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazna 100% za Red Bull.. Koji put vec samo ove sezone se zakida Ferrari?! Sramota!!!
Nema kazne. Max 1. Zasluženo nakon onakve vožnje.
da je Hamiltona prosao onako odmah bi dobio kaznu
Imamo dva identicna kruga u istoj krivini. Krug prije Max ga prosao ali nije uspio zadrzati prednost. U ovom krugu ga je izgurao sa staze i mislim da je za kaznu.
@labud Da je Max okrenuo volan prema Lecleru onda je za kazne. Ali se na usporenom snimku vidi da to nije slučaj. Vozili su uporedo, što znači da Lecler nije bio ispred i Max je samo branio svoju poziciju. Isto tako bi uradio i svaki drugi vozač. Identične stvari su se dešavale i prije samo je to bilo nebitno jer se dešavalo kod lošijih timova i nije se radilo o pobjedi. I tada niko nije kažnjen.
Konacno interesantna utrka..
Ako za ovo kazne Verstapen onda više i ne treba gledati formulu. Najbolja utrka zadnjih godina !
nazalost trebaju da ga kazne isto je vracao volan u lijevo kao i Vettel u desno u Kanadi jos nije dirao Hamiltona. gledajući to i kaznu vettela i max isto treba dobiti kaznu
Ako je Vettel dobio kaznu za ono, realno treba i Max za ovo, ubacio se u idealnu putanju i nije ostavio nimalo prostora za prolaz Lekleru, ali bice kako mercedes odluci