Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na zalost uvjek dobri ljudi stradaju a toliki supci uzivaju ccc i na koji bizaran nacin da nastrada a vozio formulu i nije imao ozbiljnih povreda i jedno skijane ga na zalost dodje teske povrede steta za covjek
prije skijanja, imao je par padova sa motocikla, i neki padobran nesto samo sto se izvukao,. a ima i ona prica o pokvarenom avionu zivio je kao djavo i jbg valjda zajebe i ovaj put djavolaa
Bio je jedan od najboljih u svome poslu svih vremena, ako ne i najbolji. Nisam ga upoznao nikad niti znam o njemu išta osim sto se u medijima može pronaci. zanima me kako znas da je dobar covjek i dali je svako ko je najbolji u svom poslu na svijetu automatski dobar covjek ??
Najbolji 2003-2004.
Do te godine je formula i bila interesantna ovo danas je bezveze
Ali uvijek, uvijek će ostat u govoru "ne vozi brzo,nisi ti Šumaher". E to je uspjeh.
Ono čega se "najradije" sjećam o M.S. jeste to da je 1994 osvojio prvi šampionat i isti odmah posvetio bez sumnje najboljem vozaču F1 svih vremena. Tragičnim slijedom događaja te 1994 ugasila se jedna da bi zasjala nova zvijezda nebom F1 utrka. Obojica su bili, osim top vozača, ujedno i "gospoda" u sportu punom ega i ljubomore. Michael je svoju veličinu, čovjeka i vozača" najavio kada je sam izjavio da bi 1994 "teško postao šampion" da je A.Senna ostao u utrci za bodove. Ljudski i iskreno!
Jok eto vii se sjecate.
Dok su bile dopustene one reklame ,Marlboro,West...to su bila vremena i bolidi
Niko nikad!! Neponovljivi
Barca i Brazil najvise vole ovaj prvi...
Eeeeeeeeeee to su bila vremena, kada su Energoinvest, Šipad i Energopetrol imali svoje reklame na prvom Šumijevom bolidu iz 1991 godine. http://www.igreklik.com/slike/images/95536940251526099032.jpg Giganti!
Jeste, a onda je došla nova postava da nas izvede iz mraka i jada i uvede u ovo blagostanje od stabilnosti i rahatluka - država, vlast, privreda, plate, penzije, zdravstvo, školstvo, sigurnosna situacija - ne zna se šta je nestabilnije. Ali sve u svemu, kažu da nam je bolje sad nego tad i da smo tad bili zaslijepljeni "ideologijom". Valjda im treba vjerovati.
i Brkić petrol iz Zenice :D hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja zaboravio i njega a ne njegove bolide :)
www.franzferdinandhostel.com