Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan proizvođač guma, obavezno korištenje dva seta. FAIL Nema dosipanja goriva. FAIL Reducirana snaga motora, nema više otkazivanja u sred trke. FAIL Previše je sve regulisano i ne ostaje ništa za trku. par stotinki koje napraviš po krugu i to je to. Ako te na pit-stopu tim ne zahebe, voziš ko na auto pilotu. kako startaš tako i završiš.
Ček, to bi trebalo da bude dobro da vozačima nasumice otkazuju motori? A otkazivanja itekako ima, naročito za korisnike Renault/Honda motora.
Nekada sam pratio F1, isao da gledam....otkako su otisli neki pravi vozaci, dosli neke budale, promjenili motore...tada je moja ljubav pukla.
Zar ove kosilice jos uvijek prati neko?