Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista bez mene dok samo prizdravim
Ja se ne sjecam nekog velikog rivalstva u istom timu poslje Senne Ii Prosta tako da zajedno u danasnje vrijeme nema sanse, evo Vettel i Kimmi kad su bili zajedno bili su fun i zajednistvo koliko toliko. Govorim o 2 vozaca koji su bili svjetski prvaci a ne 2 kao radi reda da je u timu gdje je 1 all star.
pa mozda najvece rivalstvo u timu u zadnje vreme su imali Ocon i Perez u Force India
Nema od tog ništa. Vrlo vjerovatno od većih svi ostaju na svojim mjestima. Nema neke logike da se nešto mijenja. Jedino ako Seb ode u penziju ili Merc kojim slucajem izađe F1 kao tvornička ekipa.
Ko svoji F1 ne vozeći Mercedes taj je pravi šofer.
Ne znam za ostale, ali posle Michaela Schumahera, ja više formulu 1 ni ne gledam.
Ni u snu
Ferrari i hamilton ne spojivo
@slika1 Pa već su potvrdili da su obavili 2 razgovora, dakle daleko od toga da je nespojivo. Ali se iskreno nadam da će Hamilton ostati u Mecu i da će se 2021. duelirati sa Leclercom u Ferrairuju.