Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Verstappen je teški idiot. Frajer previše rizično i agresivno vozi i stalno ugrožava ostale, a i samog sebe. Treba njemu spucati još veću kaznu.
Fan sam Ferrari-a od kada pratim F1(1998.). Vrhunski povratak nakon debakla na Silverstoneu. A Hamiltonu svaka cast za sportski potez. Bottas strasan vozac.
Oduvijek Ferrari forsira ovu taktiku: sve karte na jednog vozača. Tako je bilo i sa Schumijem, Alonsom i sad sa Vettelom. Kad se sjetim kako je npr. McLaren Mercedes dao Alonsu i Hamiltonu da se krve na stazi pa im Kimi za 1 bod uzeo titulu. A bolje je i pošteno izgubiti nego ovako na silu pobijeđivati.
A sjeti se kako je Glock su.pa.ck.i pustio titulu Hamiltonu i ostavio legendu Massu bez titule, i to na stazi u Brazilu.
@opp Glock je vozio na gumama za suho po onom pljusku posljednja 2/3 kruga i pravo je cudo da ga je Ham tek 2/3 krivine prije kraja prestigao. Ne plasiraj takve glluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vettel King....najsimpaticniji vozac svih vremena...imo je dosta peha ali nadam se da ce biti bolje u ovoj sezoni..bravo legendo
Vettel je pravi Šampion pobjeđuje i sa oštećenim bolidom.
@Gazda Pa normalno da pobjeđuje kad iz boksa nisu dali Raikkonenu da ga pretekne, kako na stazi tako ni kroz boks. A samo mu.je sreća što je staza takva da se teško može preticati, inače mu ni Kimi ne bi mogao pomoći.
@DamirS Na ovakvim stazama do izrazaja dolazi sposobnost vozaca i taktika tima. Manje su bitne karakteristike bolida.
njemacke gaycine
Sramota sta Ferrari radi Kimiju i koliko je Vettel nezahvalan prema njemu i misli da je sam zasluzan za ovo. Hamilton gospodin bio i ostao, ko god je sumnjao u povratak pozicije ocito ne poznaje ovog vozaca.
@ferrachi: Raikkonen je bio Vettelu u DRS zoni i koliko puta je pokusao da ga predje? Nula. A zasto? Zato sto bi to zavrsilo masakrom, kako na stazi tako i van nje. Vettel je bio sporiji od Kimija znacajno. Alo dzaba. Ovako se Kimi borio ko lav i unistio gume sa sacuva Vettela od Mercedesa. Zbog Vettela su mogli imat 3-4 umjesto 1-2. I nakon svega toga Vettel ne kaze na podijumu ni hvala Kimi.
Da Bottas kojim slučajem nije prepustio treću poziciju Hamiltonu 90% da bi prestigao Raikkonena, ali ipak gospodski potez od strane Hamiltona na kraju utrke. Raikkonen je svakako donio pobjedu Vettelu, ko je gledao od početka zna o čemu pričam
@acabinjo Bottas je 10 krugova vozio iza Kimia i njegov zaostatak se kretao izmedju 1,5sec i 2sec. Nikada nije ni bio blizu DRS-u. Tempo koji su tada vozili je bio 1:22:0 - 1:22:5. U trenutku kada je Bot pustio Ham zaostatak Ham za Kimijem je iznosio 3,5sec. U prvom krugu Ham je vec skinuo 0,8sec a u drugom 0,7 sec i nakon 4 kruga bio blize Kimmiju nego Bottas u onih 10 krugova koliko je kruzerovao iza zemljaka. Tako da cisto sumnjam da bi Bottas prestigao Kimija
koji potez hamiltona..respect!
@zen1čanin ahahahhaha