Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZDOMINIRO!!
Vettel vozi ko Šumaher, što bi mi rekli
Ovo sa gumama stvarno nema smisla. Neki su presli oko 60 krugova na "super mekim" gumama.
glupost bogte...Hamilton i Verstappen u 17 krugu zamijenili gume i piči hladno do kraja
Nekako mi izgleda kao da Mercedesa boli briga koji ce biti u prvom dijelu sezone, ali zato kada najviše treba najbolje odrade
Grazie ragazzi Forza Ferrari
Ili se meni čini ili je čak i Monacu bilo više preticanja nego danas?
Depresija je najzastupljenija od svih emocionalnih poremečaja. To je najgore iskustvo koje osoba može doživjeti. Puno je teže doživjeti nego nedostatke organa tj invalidnost. Rastući kompleksi modernog života i rezultantna kriza, kao i svakodnevni mentalni stres i napor, inače dovode do ovog poremečaja. Takođe nastaje zbog monotonije i dosade svakodnevnih navika, bez ikakve varijacije u urbanom životu.Samoubistvo je najveći rizik u ekstremnim slučajevima depresije.
Osječaji mogu varirati od blage tuge do krajnje boli i utučenosti. Ona obuhvata razne fizičke i psihološke simptome koji zajedno čine sindrom.
Kakav skandal sa zastavom! 😮🤣
KAD ŽENI DADNES DA MAŠE ZASTAVOM U FINIŠU PA POČNE MAHATI KRUG RANIJE...KOJI FAIL, SVAKA ČAST ZA VETTELA!!!
I ništa ona, smije li se smije
Ono bila cura od Hamiltona 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)