Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledajte kolekciju u 4 slike ?
@Buggy. Nemora značiti sam bogat ide na Skijanje,Sudbina nepita..
svi nesto glume neke skijase ovi bogati a ustvari retardirani umjesto da se drzao glupe f1
koji si ti retard. ovaj čovjek je igrao bolje fudbal newgo ti sigurno,skijao je bolje od tebe, a o vožnji automobila i motora da ne pričamo. njemu je sudbna dala i nuzela sve,a tebi je dala da budeš vječni retard. nema šta ni da ti uzme.
@tarcin11 nemoj tako vidis da ima i wifi ... nakacio se negdje štakor ....
Veliki Sportista i veči humanista..Da ti Bog pomogne da ozdraviš..
Ako ima boga on ga je i doveo u ovo stanje, prema tome sto ce mu pomagati da ozdravi, dalje bog ako nesto zeli to i napravi bez obzira na svu humanost schumahera... nema logike u tvom komentaru nikako, ako vec vjerujes u boga onda ti je bolje razmisljaj bog ga je kaznio za nesto... bice ti lakse razumjeti.