Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam F1 bas zbog Sumija
bio je jedan Rain Man pa je onda bio ovaj ;) kad pada kisa vidis ko je najbolji vozac ;) al ni F1 nije vise sto je bila - turbofolkijada obicna....
@qosto, potpuno se slazem sa tobom, uglavnom sam prinudjen da gledam na nasim TV stanicama ono sto me ne zanima.nedostaje dosta sporta i edukativnih programa.al\' eto neka nama sapunica koje ce nas dodatno zaglupiti.
Vidi narode BiH TV primitivaca, otkupili hiljadu i dvjesto epizoda kurdske serije za kućne pomočnice, ali ne prenose papci Formulu, e koja mizerija radi na toj TV i kojim seljacima mi plačamo pretplatu...
Naprjed Sumi pokazi ko je glavni.
u pravu si i moram istaci da je telemach trenutno mnogo bolje od hs-a
Ako imas telemach mozes gledati utrke na programu sport klub prime
ni jedna nasa tv nije kupila prava.... jedino kablovska pomaze rtl i slicno ii internet
Sve najbolje ti zelim Schumi u ovoj sezoni.
zna se koje je pravi borac!šumi je to!on je pojam F1,jedva cekam nedjljeu da pratim!a usput i motogp pocinje 6 aprila!uglavnom sretno šumiju!
zna li iko hoce li i jedna televizija prenositi utrke
http://www.youtube.com/watch?v=1ljrtsQ8R3E eto jos jednom :)