Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljaci Kimi je za volanom dignice je medzu prvi 6🏎
Niko se fijata nije navozao.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Cim su objavili ovu vijest odmah im se Sauber pokvario:))
Najjači su mi ovi što pljuju po Alfi a nikad je nisu vozali a kamoli imali alfini i benzinci i dizelasi nadmasuju svabe
@Vezit45, procitas tvoj komentar pa se zapitas kakvih sve budala ima? Smo jedan podatak, VW godisnje proda oko 12 miliona vozila, i to ne ubrajamo ni jedan drugi njegov brend, samo one na kojima je VW znak?
Glupa konstatacija jugo je najprodavaniji automobil bio pa je najgori na svijetu suplja ti ta prica Bugati napravi 2 i boli ih racku te marke nisu za ljakse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka vala i red je bio zasluzuju i oni
E cuj Alfa Romeo. Pa oni nisu normalni. Predvidjam ovakav rasplet: Krenuce sa startne pozicije kao SAUBER a u toku trke ce im otpasti najmanje 2 slova i vjerovatno ce usput jos morati pokupiti nekog stopera kako bi prezivjeli, tako ce u cilj uci kao UBER.
bravo genije
Svaki krug ce svracati u box na popravku 😂
Svaki krug ce svracati u box na popravku 😂