Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u omiljeni tim mi prelazi najomrazeniji vozac f1 ne znam da li je prestati pratiti. Valjda ce se Kimi vratiti u formu
Nije više ni poenta podržavati vozače, kad su oni najmanje bitni u F1, 90% je do bolida. Većina raje koja prati formule navijaju za Kimija, Alonsa il' Massu, generaciju šofera čije je umijeće donosilo podijume, a ne konstruktori
hebla vas vijest, jeste nesposobni, chudi me da ste napisali ko je drugi
Sto je toliki problem napisati barem prvih 10 na gridu?
1. Rosberg 2. Hamilton 3. Bottas 4. Massa 5. Ricciardo 6. Vettel 7. Kvyat 8. Button 9. Raikkonen 10. Alonso
Gledao sam kvalifikacije, tako da meni nije potrebno. Al' ima dosta ljudi koji otvore da vide poredak i onda pise samo koje prvi i drugi. Ne vidim sto im je problem ubaciti i tako taj poredak.
Hebes ti ovakvu formulu1 kada se samo jedan tim takmici. Svake sezone je isto, ili je Red Bull ili Mercedes u dominaciji i samo je pitanje ko se najbolje prilagodi promjeni pravila (ili mozda ko prvi sazna)
ma barem se ove godine dvojice bore za naslov dok je zadnjih godina samo vettel bio prvak i to nekoliko utrka prije kraja