Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar se formula jos gleda? prestao sam pratiti kad su otisli Schumacher, Hakinen, Verstapen, Sato, Fisikela...
F1 je propala kad su spali na to da reno ucestvuje u utrkama. Zato su prave formule i zamijenili s ovim V6 kosilicama...da bi donekle bili svi jednaki.
Nisam ni znao da su izašli iz F1
sjecate se formule jedan kad je jedan nas bosanac vozio, prvi u historiji...tad nije bilo nikako bolida, jarane moj jahali dinosaure...ejjjj djeco moja...to su bila vremena.
Sjećam se Formule 1 iz 90-tih, za volanom Benettona sjedi Schummacher, Ferrarija voze Berger i Alesi.. McLaren sa Hakinenom, uvijek opasni Jordan sa Frentzenom i onim italijanom.. pa Williams.. svaka utrka ludilo, pravo vozačko umijeće na djelu, bez elektronike (kontrola proklizavanja je tada bila nešto revolucionarno).. Ovo danas je smiješno, sva ova ograničenja i pomagala vozačima..sve te promjene su uništile duh Formule 1
treba ukinuti ovaj nacin takmicenja i razvoja bolida sa ovim tokenima i ovim sranj.ima od V6 bolida i svega sto se sada desava na trkama koje vec 2 godine i ne gledam...
Renault pravi vrhunske motore. To govori broj titula i timova koji ga koriste. U automobilima nužno moraju da prave kompromise.
Kako da ne, mnogi su zadovoljni motorima: http://www.autosport.com/news/report.php/id/120431
Movie: ok, ali otkuda ideja Mercedesu da u svoju novu A klasu ugrađuje 1.5dci motor Renaulta?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)