Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mutni su oni od samog pocetka.
Nemoguce ovdje su samo pare u pitanju posto je Redbull financijski jaci od Ferarija logicno da ce vise para uloziti u motor i bolid samo pare igraju ulogu nema zemlje u svijetu koja ne pije Redbull imaju godisnju zaradu u svijetu koja se racuna u Milijardama Eura tako da je ovo ocajan potez ferarija
pare nisu ovde stvar, zato sto je uvedeno pravilo gdje pise da svi moraju imati isti motor. zbog toga da su prije 3/4 je samo Ferrari, Mclaren, Mercedes mogli osvojiti titulu.
Ma sredit ce , bre, ovo scepoiz Guusiinjaa...on je rodjen za "pravdu i sigurnost" ! Jahhh
znaci to je razlog zbog cega drugi motori nisu konkuretni.
Mora da su angažovali Vijeće za implementaciju mira i odbor Haških sudija, oni su za ove stvari maheri, očekivati je nove uspjehe na polju savremene tehnologije! ;-)
Odma sam ja ovo mislio, svi znamo da ferarijevi motori nemaju konkurenciju