Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta znaju gilipterske današnje generacije ko je bio Senna M...
Svaka cast Seni, ali Shumaher je najveci vozac u historiji Formule 1, ne samo najbolji. Pobjedjivao je protivnikei sa slabijim autom. Nikad niko po kisi bolje od njega nije vozio. Sena je imao najvece srce, ali Shumaher je vozio i srcem i glavom.
@KamenjarskiSrbin2 Ayrton Senna: "You should know by being racing driver you are under risks all the time. Being racing driver means you are racing other drivers at very high speeds and if you don't go for a gap that exists, you are no longer a racing driver. Every racer competes to win, and I am not designed to come second or third, I race to win." - Schumacheru svaka čast, ali Seni papuče nije mogao opepeliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ayrton Senna - legenda živi!
Bože, uzeo si pogrešnog Senu
Kisni covjek, idol moje generacije….najbolji ikada
Najbolji vozac koji je ikad usao u bolid formule 1... toliki osjecaj i talent, zao mi je sto nismo imali priliku da ga gledamo duze...
što bi rekli imao sam privilegiju da gledam utrke sa NAJVEĆIM svih vremena...
D O K T O R No.1!
Jedan od najvecih, ne i najveci.
Pocivaj u miru , veliki A.Senna!
Samo je Allah najveci
Evo ti jos jedan i od mene.
Jeste po tebi,odakle ti pravo da napisem da je najveci. Napisi po mom misljenju I ogadi se
Svaka cast Seni, ali Shumaher je najveci vozac u historiji Formule 1, ne samo najbolji. Pobjedjivao je protivnikei sa slabijim autom. Nikad niko po kisi bolje od njega nije vozio. Sena je imao najvece srce, ali Shumaher je vozio i srcem i glavom.
Ne brabonjaj. Hamilton nikad Shumaheru ni do koljena nece biti. Covjek vec pet godina ima najbolje auto. Cak bolje i od klupskog kolege.
Haj ba ne lupetaj. Shumaher je dvije titule osvojio sa slabijim autom. I sam sam navijao za Mercedes, jer mi je to omiljeno auto, ali kad sam vidi kako je Shumaher po kisi oduvao Hakinena, i sve ostale, pa samo slijep covjek moze drugacije misliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sljedece godine ce biti clanak : "Proslo 28 godina kako je poginuo...." Bas kao sto je prosle bio clanak kako je proslo 26 godina....