Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja veceg SADAKA vozaca od kada pratim F1, a pratim je od ere Prosta i Sene, nisam vidio od Alonsa, da mu nije Masse bio bi nula
Da je kojim slucajem, nedo bog, fonzi postao svjetski prvak ove godine bilo bi to prvenstvo tako ne zasluzeno da bi se moralo vratiti nazad u 1997 godinu da nadjemo nesto slicno.
ovo mu je vratio namjerno.jer zato sto ga je taj isti Luca di Montezemolo poslao u penziju prije vremena.schumacher bi sigurno jos vozio za ferrari da se neko drugi pitao.svu slavu koju ferrari ima je na osnovu schumacher. Ferrari prije njegovog dolaska je bio samo neka prosjecna ekipa.
@rewox Bolidu jedan, Alonsu nista nije ove sezone islo na ruku. Od 450 puta sporijeg bolida od Vettelovog, pa do Grosjeanovog prelijetanja preko glave bas u dijelu sezone kada je usao u formu. Nemoj pisati ako nemas sta pametno napisati.
Zaboravio je ovaj Metuzalem, da su prije Schumija cekali 25 godina naslov prvaka. Sta je trebao, da zadrzava svog zemljaka, da ga citava njemacka popljuje? Sem toga taj mercedes je takva kanta da sa njim samo mozes kruziti po stazi i gledati kako te svi prestizu. Sto nije Alonso stigo Butona pa pobijedio?
joj sto me ovaj tenkre nervira, pa vettel je bio na itermediama dok je šumaher bio na hard-u, vettel je ostvarivao skoro 3 sekunde bolje vrijeme po krugu ... svaki dan nešto kenja ...
Da, pogotovo onaj detalj kad Alonsu preleti Grosjean preko glave s bolidom... Dejv
Ova čitava sezona je od strane stručnjaka, procijenjena kao sezona, u kojoj je sve išlo na ruku Alonsu. Tako je krenula i zadnja utrka, gdje se opet sve posložilo Alonsu u korist. Vettel se dva puta vraća iz mrtvih i uspijeva.Sad gospodin iz ferarija misli da je trebalo još malo otežati Vettelu, da bi eto Alonso (guzovače) postao prvak.
Odvratni zabaru Vettel bi bio prvak i da je ostao iza Schumachera zato sta s e r e s ? Sta si ocekivao, da se zabije u Vettela ko Senna i Kobayashi? Bili ste crna ruka dok Schumacher nije dosao i imas ga obraza prozivati