Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tooooo, pokrpice rupe za sta nam godina uzimaju lovu kod registracijeeeee jeeeee
@Winner - samo da se pripremi staza i infrastruktura po propisu trebalo bi najmanje 40 - 50 miliona eura. A tek sve ostalo?
gledaj komija i sbbovaca sto kukaju. Sta ce nam, ne moze, nismo mi zato. dodje kokosar zove nekoga ublehas i kritikuje kako ne moze to u Sarajevu. Halo papak, ljudi iz Londona kazu moze, a nas opancar pise pismo nemoj ne treba nam.
Ovo je stvarno dno dna sadašnjih kantonalnih i gradskih vlasti. Nemogu do kuće da dođem ni sa terenskim vozilom, u centru grada, a ovi ublehaši bi eformulu. Kreteni znate li šta znači formula uopše? Niste u stanju da napravite pristojnu karting stazu, a ovamo bi i formulu?!?! Hajde Š I C!
Hajde ba ne lozite narod. Prije par dana na Formula E stranici objavljeno da ce se sljedece sezone odrzat utrka u Saudijskoj Arabiji cini mi se na 10 sezona. A u opticaju je i povratak u V. Britaniju, tacnije u Birmingham jer se ne vozi London ePrix.
na bakirovom trotoaru ispred predsjednistva neka bude pit stop, a za trofej VN neka dijele vrecu i u njoj zlatnu kasiku kao kinder jaje. zamisli sebiju oskudno odjevenu kako stoji između formula sa zastavicom i daje znak za polazak ahahahaha, ili onaj dzaferovic kako vozi formulu ne treba mu kaciga kolika mu je glavuša...
Dodo bi balanser-o
EYOF počinje za nekoliko mjeseci. Niste završili 20% posla oko priprema, a vi već izmišljate novo. Obrukaćemo se kao 2017. Samo treću šansu sigurno nećemo dobiti.
imamo preceg posla: peticija za obrazovanje nepismenih peticija za krpljenje rupa na cestama pesticija za krpljenje rupa u vasim mozgovima
Svakako imamo toliko alternativnih ulica da mozemo sebi priustiti 2 dana blokade grada. BH genijalci ponovo na potezu.
Imamo vrhunske ceste,bas za F1... 😂
nebi ni nas autoput do zenice zadovoljio kriterije.
Smiješno. Ako ima kakvo takmičenje Land Rovera to bi i valjalo pogledati na ulicama Sarajeva. Kakva crna formula po onakvom asfalt.
hljeba i igara
Daj bože šćeri..., da je korida bikova, bacanje kamena s ramena još bi čovjek i pomislio da se može ostvariti, ovako, davno je bila Olimpijada kad smo bili centar svijeta! Međutim, što se mene tiče, ja ću staviti potpis na peticiju, pa ako "budne budne" a dobro bi bilo...
Jao super. Pošto su nam gradske ulice baš ono top, vozači neće biti baš na čisto da li voze reli ili formulu jedan. Cool. Posebne neke bodove neka daju onome kome točkovi ne spadnu sa vozila bar do pola utrke. :)) Welcome to the jungle.
cim zavrse elektranu u Vranduku kazu u oktobru se po peti put temeljac postavlja😂
Super bi ovo bilo barem bi ceste sredili a i mnogi bi profitirali.