Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno tekst nekoga ko neprati dobro formulu. Prosle godine ferari je izgubio titulu samo zbog gluposti sto vozaca , sto mehanicara dovoljno se je sjetiti singapura I japana. Ove godine razlike na trenizima su minimalne a npr prije dvije godine bila su oko sekunde. Jos svemu treba dodati I potrosnju guma kod mercedesa koja je jedan od razloga zasto nisu na testiranjima koristili hypersoft gume
Slikovito je objasnio zašto ga je ostavila ona gara...
Tekst je ko seminarski rad nekog osnovca....
Zato Ferrari pokušava prljavim trikovima da stignu konkurenciju. Malo ko zna da su doveli Laurenta Mekiesa koji je godinama radio za FIA-u i imao pristup svim povjerljivim podacima drugih timova. Zato ih ostali timovi grde i kritikuju, jer su imali zajednički dogovor da to niko ne bi trebao raditi.
Klix na osnovu 2 treninga zna sta ce se desiti u citavoj sezoni F1
Ko je ono imao veliki broj pehova prosle sezone??ccccc novinara i qurca!
Istina živa , s njim možeš i u kontra smjeru kroz Sarajevo he he