Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan, kao i uvijek kod AlphaTaurija/Toro Rossa. Samo šteta što nisu pokušali sa bijelim dizajnom poklopaca ili ratkapa, kako reče dotični m14 iznad, kao prijašnjih godina. Mislim da bi se baš izdvajale.
@m14 prije 1 minut Ne razumijem, zasto ce formuli ratkape?.......... trebaju..manje turbulencije i manji otpor vazduha.....felga bez ratkape i sa onim paocima se ponasa kao turbina...
Covjek bi rekao da ljudi koji bukvalno po cijeli dan testiraju razne kofiguracije, sto u stvarnim u vjetima, sto u kompjuterskim simulacijama, znaju sta i zasto prave.
Upravo, cijela poenta novih regulacija. Bez ratkapa nije postignuto skoro ništa po pitanju prljavog zraka.
Predivan!