Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mqPjPx zxjgtpkkixzf
nDvozr , [url=http://uhntrtivrigb.com/]uhntrtivrigb[/url], [link=http://glkidhjokitn.com/]glkidhjokitn[/link], http://kyfwtdamtcci.com/
WklsK3 aynviivqngbz
Zdravo, Djordje! Ja sam Jelena, studiram arrttekiuhu u Novom Sadu. Pre nekog vremena, na fakultetu smo otpoceli projekat analize posecenosti pozorista u Srbiji u zavisnosti od urbanistickog polozaja zgrade pozorista, medjuodnosa sa okolnim zgradama i slicnim objektima, prisustva drugih pozorista u gradu i jos mnogih faktora. Moj objekat je Jugoslovensko dramsko pozoriste. Zbog toga mi je potreban polozaj pozorista u okolini; nesto kao detaljniji prikaz povrsine oko zgrade ili isecak iz veceg urbanistickog plana. Da li mozda posedujete neki dokument koji bi bio od koristi? ? Potrebno mi je samo nesto sto ce posluziti kao podloga. Ukoliko biste mogli da proverite i da mi javite, mnogo bi mi znacilo. Hvala!
Fino sto je decko ambiciozan, valjda se nece razocarati. Ali zaista ima sansu, nek se malo zakuha.
Sad ga pretjera
Tebe ce Hamilton stici i u traktoru.