Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Formula 1 je postala smiješna.Prije je bila zanimljivija za gledati,sad uveli neka nova pravila te ove nove motore haha ne smiju ljudi ni prestizati kako treba ali jbg ne pitam se ja :D
Nemaš pojma o čemu pričaš. U proteklih nekoliko sezona je više preticanja po utrci nego ikad prije, Pravila su se uvijek mjenjala, i uvijek će se mijenjati, jer uvijek kroz nekoliko sezona timovi skontaju dosta rupa ili jednostavno tehnoloogija zastari pa se pravilnikom mora regulisati nova. I btw u svakoj eri je bilo dominantnih bolida pa i u ovoj. Ako ti se ne gleda brate rezguli sa teme, nikome nije potreban tvoj stručni komenar niti koga interesuje je li tebi dosadno ili ne.