Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domišljato !!! ALI TREBALO SU KLIX-ovca jednog poslati premaskiranog u KURAVU !!! :) PROŠO BI GARANT i to bi bilo za KLIX iz bolnice M.S !
Kreten majmunski!!!! Schumacheru, čekamo tvoj oporavak!!
zalosno na sta sve ljudi nisu spremni samo da bi dobili vijest,cak nepostujuci tudzu bol
Da je klix upao u bolnicu imali bi tekstualni prijenos
pustite ba covijeka ne odmara...nek dodje sebi....napast jedna
Boze sacuvaj! Trebalo ga je uhvatit, pa polomit..
Htio je Šumi, ali spava, hlade ga
Sto ti je zelja za parama.gazi po svemu svetom.hebeni kapitalizam.
Ima još poneki/a častan novinar/ka. A većina su đubrad željna senzacije i ekskluzivnih vijesti. I princezu Dianu su proganjali paparazzi, pa zbog đubradi stradaše. Bolesnici!
sto me to ne cudi,... lesinari
drži se šumi sve najbolje ti želim
sto me ovo ne cudi novinari su dno dna cast izuzetcima koji je jako malo prodali bi mater djecu sve za dobru vijest *** im materina
Ovi novinari su, stvarno, gamad na što su sve spremni da bi podgli gledanost ili tiraž