Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos od odluke da Max dodje iza Hamiltona kako bi postao prvak prvi put FIA je dokazala koliko je prljava i koliko se navlaci za RB i sve protiv Mercedesa. Naravno i Mercedes je svakakav ali neke stvari prelaze svaku mjeru. Pratimo sredinu poretka i simpaticne koje se i raduju bodu, tu je sada najinteresantnije.
ma imali su jedno 10 godina za Merc odluke, pa prije toga malo za RB pa su i Meclarenu htjeli 2 navuć 2007 i 2008 al ih Kimi u Ferrariju zaje... oboicu , i Alonsa i Hama... prije toga za Ferrari sa Shumijem... Samo što sad daju da dugo traju ove dominacije
Kako kazu kad pomislis na formulu u glavi ti je crveni bolid… Michael Schumacher jedan jedini !!!