Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su uzbudljivo krenule kvalifikacije a kako se tužno posloži na kraju RB kao i uvjek perfektan, Ferari brz ali otpadaju djelovi kao sa Alfe, Merc opet negdje u trecem redu...pozitiva novi mladi junaci i AM sa Alonsom
Rikardo je doktor, dobio 18 miliona da ne vozi onu kantu hahahahah
Aston martin pogodio ove godine sa bolidom, al zato ga je mclaren fulio malo je rec
Ja mislim da Hamilton žali što nije otišao u penziju prošle godine
Opet ce ga klepit Russel
@RijadBRiko Što će žaliti, ovi žutokljunci trebaju da poderu šlepere guma dok ne osvoje ono što je on osvojio.
Mi formulu 1 izgleda samo preko vijesti na klixu možemo pratiti.
Pa danas je na SK3 bilo, a i cijeli trkacki vikend ti je na SK3 bio
Od Mercedesa sam se nadao vise, Alonso cijeli trkaci vikend pozitivno iznenadjenje, nadam se da bi mogao eventualno 3. mjesto zakaciti, brzine i znanja ima, vidjet cemo da li ima srece. Ferrari klasika, malo im fali, RB ocekivano najbrzi.
Sve u svemu po mom misljenju ce biti zanimljiva sezona, sudeci po ovakvom pocetku 4 tima su u igri