Luis Hamilton
0

"Nisam znao da Alonso depilira noge"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nadolazeće će se nedjelje rasplesti Svjetsko prvenstvo Formule 1, jedno od najzanimljivijih posljednjih godina.

Zadnja trka sezone vozi se za Veliku nagradu Abu Dhabija, a svoje će šanse za titulu prvaka tražiti Fernando Alonso (Ferrari, 246 bodova), Mark Webber (RBR-Renault, 238) i Sebastian Vettel (RBR-Renault, 231). Teorija je i na strani Lewisa Hamilton (McLaren-Mercedes, 222), međutim, njemu se "zvijezde" moraju savršeno poklopiti za drugi naslov najboljeg na svijetu.

Iako svaki od spomenute četvorke sanja svoju šansu, činjenica je da u ovom trenutka najbolje stoji Ferrarijev vozač. Ostali vrebaju iz prikrajka i nadaju se.

Uprkos nervozi, koje zasigurno ima, među pojedincima u sukobljenim timovima i humora, pa su se tako pred rasplet sezone na Alonsov račun dobro zabavljali Hamilton i Webber. Naime, primijetili su Britanac i Australac da Ferrarijev vozač ima glatko obrijane noge što je Hamilton rado prokomentirao u medijima.

"Začudilo me je da je spreman podnijeti bol za glatke noge. Mark mi je na to ukazao zapitavši se pritom do koje visine na tijelu koristi vosak. Mene je zaprepastilo koliko su mu noge sjajne", kazao je Hamilton dodavši da Alonso, zaljubljenik u biciklizam, dobro prima šale na svoj račun.