Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Bernie, od onako zanimljivog sporta napravio si samo cirkus koji dobro zarađuje, pravila se mijenjaju češće nego čarape...
sjebi sve Berni jE.bet ti sve pogano....nakro si se p. ti materina bezobrazna....pusti normalan insan da gleda i uziva u formuli....
Plako sam ispod stepenica u kuci kad je miki hakinenu nestalo goriva u zadnjem krugu, sad vise ne znam ni ko vozi za mercedes.
mclaren je od ove godine mclaren honda, razisli su se s mercedesom a za njih voze alonso i button. Sto se tice mercedesa oni imaju svoju fabricku momcad koja je i aktuelni prvak sa vozackom postavom hamilton rosberg. Et da te uputim malo :)
Kad se sjetim prije 7-8 godina u 7 se ustajalo u nedelju da bi se gledala velika nagrada Japana,a sad se ne prati nikako koje je sranje postalo.
Ionako je dosadno od kad nema Schumachera
moze VN slovenije? staza oko granice
propali planovi :(
klix šta si rekao što zašto
Hebiga kad su mu prodali prava, sada je to njegova privatna prcija