Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li iko ista da prvo fino procita, ili da nekad pogleda utrku, pa da onda komentarise? Sutil je izletio, bager je izasao kod zastitne ograde da skloni Sutilov bolid, tada izlece i Bianchi sa staze i udara u bager. Kamere su sve snimile, ali Japanci normalni ljudi, takve snimke ne zele postavljati i odmah je utrka prekinuta. Ajde zdravo
to se zove profesionalni rizik, žao mi je momka ali ko se s' vatrom igra opeče se
svak ko imalo prati F1 zna da je ovo na videu bolid od Adriana Sutila !!!
Nisu skonto da je iza bagera bio Bianchi-Jev bolid isto izletio kao i Sutil,nisu kamere snimile.
Sutil kaze kad je izletio i udario bočno u bager.
ovo na videu je Adrian Sutil ne Jules Bianchi...
Bianchijev bolid se ne vidi, citaj clanak-zabio se u dizalicu koja je iznosila sutilov bolid, otisao je iza ove zastitne ograde pa se ne vidi.
Mlad momak.. da ga Bog sacuva u zivotu..
Haj ne rise..
Da ga Bog sacuva i da brzo ozdravi.
Ma koga interesuje ko je pobjedio,samo da se momak izvuce.
Video player opet "carina"!