Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledajuci Hamilton je vec dugo bez konkurencuje. naravno svaka cast na svemu sto radi i sto je osvojio ali u eri Schumachera bilo je bar jos 4 5 vozaca koji su trke cinili zanimljivim kao i sama prvenstva. sada nakon 5 utrka znas pobjednika sezone.Bila bi sezona puno zanimljiva da se vrati stari sistem bodovanja
Ima predobar bolid i tim mu je perfektan. Ljudi do u detalje razvoju strategiju i nema fule. Ali dobro i vozi i dugo ce se pricati o Schumi ker je bio i ljudina.
Za ovo bi u Bosni rekli ne do Bog to na glavu staviti.
Žao mi je Luis, ipak će vječno ostati ime Mihaela Šumahera kad spomeneš formulu 1!
Najpopularniji su Schumacher i Senna.
Zasluzeno i ocekivano. Momak se trudi svaku trku, greske pravi ali u minimumu. Bilo bi bolje da je to Vettel za Ferrari da je nasljednik ali to nazalost nece bit moguce jer on nazalost nema volje da vozi
Hamilton ce sigurno, ako vec nije, postaviti sve rekorde i tako postati najbolji vozac ali tesko da ce postati najpopularniji u historiji F1. Jbg tu je jedan jedini, neprikosnoveni MSC :)
najbrzem cirkusu u svijetu 😅😅😅😅😅
na svijetu*