Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac mu je bio precizan k'o švicarski sat, pravi Švabo! Jednom može biti slučajno, možda i dvaput, ali biti prvak svijeta 7 puta, e to je već genije! Vjerovatno će se pokazati da ima nešto u genima, kao kod Damona Hilla, Jacquesa Villeneuva, Nice Rosberga...
Sretno momce, nadam se da ces uspjeti i biti dobar i plemenit covjek kao i tvoj otac.
bez schumi nije vise formula,a isto da dodam bez hakinena ,coultara,i ostale .A sad u godini dana pogledam mozda samo 1 utrku ili eventaulno dvije .
a rubens barikelo? :D
Dabogda ti bio u pola kao otac
Gdje ja stadoh sine produzi
Svi bosanski sportisti nisu dali za bosansku sirotinju koliko je dao Schumacher. Da imamo i malo obraza, poslali bi neki poklon tom covjeku i njegovoj obitelji, ali nemamo, balkanac se rodi sa dvije guzice, jednom na vrhu a drugom na dnu ledja.
svaka cast svima koji kriju njegovo stanje od javnost. Bio je uvijek skroman covjek, zasluzio je skromnost od zlih medija. Sumi je jedan! Zelim mu brz oporavak...
Pa normalno, najbolji vozač svih vremena i šta ima dalje tražiti