Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je legendarni Shumi.
@Bosnia007, samo ozdravi nam ti šampione.velikan i ljudina.
 "Volim ovaj grad. Dolazim zbog djece kojima želim posvjetiti najviše pažnje. Vjerujem da će i ostali poznati ljudi slijediti moj primjer i posjetiti Sarajevo". (Schumacher)
Odluku Sumaherove porodice da njegovo zdravstveno stanje drzi u strogoj javnosti treba postovati, jer to su zasigurno osobe kojima on znaci vise nego bilo kome od nas. Bez obzira na to, moram priznati da mi je veoma zao sto nikakve informacije nemamo o jednoj od najvecih sportskih velicina u historiji vec skoro 6 godina.
Glupani, mjesto da nadje smiraj oni ga drze na jbnim aparatima.
Joj, 6 godina liečenja. Veliki sabur je potreba za to.
Dokaz da pare ne lijece sve. Izdrzi Schumi !
u ovom slucaju pare ga lijece a s kojim rezultatom to samo porodica zna. da je obican smrtnik do sad bi mu mezar u shikari zarastao
nisam neki ljubitelj ni formule ni sumahera ali bilo bi super da se covjek vrati u zivot, mislim da nije zasluzio ovakav kraj
Veliki covjek..Ne mogu da vjerujem da je 6 godina od tada vec proslo ...
Tako mi je žao čovjeka. Ima dobro i veliko srce. Nadam se iskreno da će operacija uspjeti. Držimo ti fige legendo!
Vidim i vi ste tajno prenijeli to...
šampione sretno
ej tajno prebacen, a vi odma znate za to!
Baš čudno sve oko njega. Pao, i nije se čulo mnogo o njemu kasnije.
Tajno prebacen, a klix zna?
@Aidbey Planiranje liječenja i premještaj su bili tajni, da se ne bi unaprijed pravile špekulacije i senzacije. Sad kad je sve to završeno, svejedno je. Nije dovoljno znati samo slova, treba znati i pročitati s razumijevanjem.
Bolje jara da si poginuo za volanom kao što je bolje da sam ja u ratu poginuo. Sad bi mi djeca imali penziju a ne bi se jebavali sa 700 km.
@Muzaffer_Lendo Rat je bio prije 25 godina sto znaci da ako bi ti djeca imala penziju da su vec bili rodjeni sto opet znaci da imaju po najmanje 25 godina. Sa 25 godina ti bi bio sretan da zive od penzije!!??!! Neka dignu guzice i rade nesto!! Sigurno im ti zaradis tih 700 dok oni palamude, halooo ?!?!
@Muzaffer_Lendo Kakvu bi penziju imali? 350KM na više djece? Bolje je da imaju oca nego da su siročad. Razmišljane ti je u minusu, de se malo trzni - ne bavi se političkom situacijom, partijom i crnilom, već se posveti djeci, gledaj kako rastu, šta rade i uživaj u tome. Nađi načina. Svako za sebe treba naći.
Mislim da na ovom svijetu ne postoji osoba koja nije čula za ovog čovjeka i da spomen njegovog imena ne izaziva osjećaj nekog vida radosti, sreće. Izdrži legendo, mislim da bi tvoje ozdravljenje izazvalo radost kod velikog broja ljudi.