Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo izjava? To sto je Maldonada podrzala Venecuelanska nacionalna kompanija u njegovim F1 nastupima, on je sigurno opravdao rezultatima koje je postigao: prvo mjesto 2012 godine u Spaniji sa Williamsom!!! Kada je zadnji put Massa bio prvi, i to sa mnogo boljim bolidom?
Ma nek si im reko, a vi svi ostali u tom pravom cirkusu niste prostituke nego rudari. Tačno 90% izjava sportista su kretenizmi. Vozi jarane auto i začepi.
Reko', ko je sad ovaj seronja i sta on to taksistima prica nesto i proziva ih. Kad ono prica o ovima sto voze ukrug, ko zlatne ribice. Ono nesto nekog proziva a beskorisniji je od onog lika sto se ofarba pa stoji i glumi da je kip da mu ljudi za to daju koju zveketavu. Mene bi materem bilo sramota da me neko pita sta radim a ja moram rec "daju mi da vozim auto ukrug i za to me debelo placaju".
gotivim Massu oduvijek mi je bio drag ali realno i njemu je u F1 pomoglo to sto je iz brazila koji je ogromno trziste i njegovi dobri odnosi sa kompanijama drugim rijecima i Massa ce Wiliamsu donijeti isto toliko novca kao i Maldonado
Najveci gospodin u F1
Massa idi čuvaj ovce živ bio.
prostitutke su timovi koji prime takve vozace samo sto dovode sponzore