Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije prihvaćen zahtjev Malezija da ljepotice uz auto budu ... pobuljene !
ukidaj obavezno, hocemo vise utrka u europi
Dogovorit ce se oni. Pomoci ce Petronas, nije im u interesu izgubit domacu utrku dok imaju pobjednicki tim.
Nije trenutno ni Petronasu do utrke. ali ipak su sponzori, suplja prica samo. Ukinuli su koncerte na otvorenom ovo bi bilo previse za turiste. Moje misljenje :)
Ovo je prestalo biti Interesantno kako nema Schumahera i Hakinena...
To je kao kad bi neko rekao "Poslije Fanđa ili Vilneva (starijeg) ili Prosta ili Mensela, itd." F1 više nije interesantna. Samo je drugačija, a posljednje 2 godine zna biti i prilično zanimljiva.
@Miles Dyson dobro, mladji koji dolaze nisu upamtili te duele, jasno da je njima ovo mjera sada....
Poslije Suzuke, Albert Parka, te Monte Carla i Singapura kao uličnih trka, i naravno legendarne Monze, VN Malezije je po meni jedna od zanimljivijih trka zbog same konfiguracije staze. Koliko konfiguracija same staze ima učinka na zanimljivost trke dokaz je i prošla trka u Americi tj. Austinu i pretprošle Suzuke.
mozemo mi prijaviti trku F1 na aerodromu u Trebinju!!!!
Na rulnoj stazi pomoćne piste, jelde :)
nek prepiste nama.. da spicimo niz jarcedole i krug oko carsija pa malo uz sirokacu. :))
nesigurne zemlje nisu ni za biciklizam a ne f1