Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rl66t6 , [url=http://yfaolcofmsqh.com/]yfaolcofmsqh[/url], [link=http://ligphiiwvkhs.com/]ligphiiwvkhs[/link], http://rudcniggbhco.com/
C4xG3k avajhctwlhrp
Pozdrav Berislave,kad sam ja komentirao da je oejcna u nekim krugovima, da vas citiram: Moram priznati da se u mnogome slažem s njihovim procjenama — jednako kao i pobjednik nedavno održanog eventa TechCrunch50, čini se da većina pobjednika ne donosi ništa zaista novo. za Webstart sjetite se vašeg odgovora.Kad-tad vas vlastite riječi demantiraju, zato volim aroganciju, nema da ne dođe na naplatu.Ovo nije osobni napad i nisam član niti jednog društva povezanog s initiumom.