Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Williamsu! kakva katastrofa god 2011 a sad su na vrhu. Kimi na finskom samo pozelio sretan majcin dan svojoj mami i ostalim mamama. Fakat se covjek ne voli peglati puno sa novinarima :) samo mu daj auto da piciiii Nikad nije bila ovako zanimljiva trka na inace dosadnoj stazi u spaniji! a jeste li vidjeli pozar u williamsovoj garazi poslije trke?? maldonado opet heroj ispao i gasio vatru zajedno sa vatrogascima.. Izgleda KERS riknuo od Senninog bolida.. :( http://www.youtube.com/watch?v=H9QLET_u1DA
takođe je čestitao mother\'s day :D
Kimi je na finskom rekao: \"Nemam više šta da kažem, sve sam rekao\" Bravo Maldonado, bravo Williams, konačno da se razbije ta beskonačna monotonija!
zna li iko sta je kimi rekao na finskom na konferenciji poslije trke? plaho me zanima :D
sch isto dzeko, nekada bilo sada se spominjalo.. nidje ga nema.
2 kruga vise i kimi bi ih pojeo...Iceman rules :D