Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko mu je u njemačkom autu pobjeđivati, nek sjedne u britansko vozilo sa britanskim motorom, pobijedit će racku.
Već neko vrijeme postoji samo Mercedes i ostali. Priča da Ferrari ima prednost u pravcu je obična laž još od prošle sezone i utrke u Monzi. Ferrari ima bolid za pole poziciju ali nema za osvajanje utrke. Vettel je već duži period van forme i sigurno je Le Clearc brži i bolji vožač trenutno. A tim Ferrari lošem bolidu doprinosi i lošim taktikama..
Ferrari smiješan sa Vettelom i sa strategijom.
Ferari imao glatko 3 i 4 sa leclercom ispred.Max nije imao nikakve sanse da ih ugrozi.Ali ferari se odluci maknut leca i unistit mu utrku nebil on usporio botasa koju sekundu.I onda imaju 3 i 5 .Jedva cekam da im za ovo favoriziranje super brko uzvrati izlijetanjem pod sledecim pritiskom.
@lamudan Ferari je pogrijesio sto nije prije pustio fetela pored leclerca. Bio je brzi i zaglavljen iza previse vremena. Kad su mapokon to ucinili bilo je prekasno.
Get in there Lewis💪💪💪 Bravo Mercedes Ferrari standardno ima cudnu strategiju Nastavlja se dominacija Mercedesa