Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On trenutno nema konkurencije nikakve, još su povećali kalendar sa prijašnjih 14-15 utrka na 20 i normalno je da ruši rekorde. Zamislite da je toliko utrka bilo u eri Senne,, Prosta, Schumachera pa oni bi imali po 1000 pobjeda. Žalosno je što imalo konkurencije uništava FIA koja je uvela ove hibridne motore. Hamilton sam sa sobom se trka jer nema konkurenciju. Botas nije kalibar odgovoriti mu, da je Verstapen ili Leclerc tu u mercu drugacije bi bilo
Preso igricu
Ne može mu niko od današnjih vozača ni prismrdit, najbolji bez dileme
Za one koji još uvijek omalovažavaju Hamiltonove uspjehe: u zadnjih 6 utrka prije ove današnje Ferrari je imao nadmoćan bolid a u tih 6 utrka Hamilton osvojio 110 bodova, Leclerc 105 i Vettel 73. Toliko o Hamiltonovim kvalitetama.
Moras malo vise da poznajes ovaj sport da bi mogao napisati da neko ima bolji bolid ili ne. U tvom alucaju se vidi da ne poznajes razliku izmedju jednog brzog kruga i tempa u utrci, ne poznajes gume,ne poznajes ni sta znaci kada neko ima bolid sa boljim prijanjanjem itd itd. Izvini sto ovako pisem,ali po tvom komentaru se upravo to mora zakljuciti.
Mercedes je od pocetka imao prednost u F1, mnogo prije svih imali nove spec motora da razvija. Nakon uvodjenja novih pravila 2021 za titule ce se boriti Ferrari i Red Bull. Mercedes ce se boriti za 3-4 mjesto. To tako ide.
Definitivno nakon vecerasnje utrke prestajem gledati F1 nakon puno puno godina. Ubacena pravila i teznja kakih da se reklamiraju napravili su svatove od F1. Kad se ubace gume svih proizvodjaca, sipanje goriva i sloboda kod konstrukcije motora i sasije ja se vracam a do tada RIP za F1
@JB007 evo sad ce oni liberalizirati sistem da ih jedan bosnjo nebi prestao pratiti ..hahah stvarno si smijesan
Mercedes zasluženo najbolji ! Red Bull se primakao a Ferrari vratio motor u granice dozvoljenog i odmah ispao iz konkurencije za podijum. Ferrari je postao bruka za formulu.
Vala ga ne volim da je 100 puta šampion..Botas nesmije pobijediti pored njega.. smiješni..👎
@realno22 Tako je, i večeras Bottas nije smio pobijediti. Ma nisi ti ni gledao utrku.