Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veceg sretnika nisam vidio u zivotu svom...
cuj sretnika, mislis majstora, treba ovo odvesti u cili budalo jedna
Al Verstappen prezaliti nece onaj odlazak u Box na zamjenu guma kako bi odvezao najbrzi krug hahahah
Pa da nije otišao vjerovatno bi i njemu pukla guma....
Hamilton ima najjaci bolid od svih i ocekivano da ce biti prvi.Meni iskreno to vise nije zanimljivo.
TVRTKOprviKOTROMANIC, nije istina da je trka bila dosadna...kako za koga. Mozda neko od utrke ocekuje spektakularne sudare a ne dobru voznju dozadnjeg kruga. Hamilton je dokazao da je zasluzeno prvi ovih godina. Pored toga, kompletan tim sa Wolfom na celu je, za mene, jedan od najboljih do sada. Trka odlicna i ocekivana pobijeda Hamiltona i Mercedesa.
Ne pratim vise ovo. Sve je do bolida.
Pohvale za dobar i konkretan izvjestaj sa snimcima
Sledece sedmice mekse gume, mogla bi biti malo zanimljivija trka.
kao navijace muhe mogu reci, veoma dosadna trka do kruga 50. ali neka je pobjedio, ovde smo vidjeli kako je RB sam sebe zayebo... mogao je ladno do pobjede umjesto da se trka za jedan bod vise :) cestitke muhi! postao je vozac sa najvise pobjeda gdje je vodio u svim krugovima! do sada je dijelio prvo mjesto sa senom (19).
Mercedes klasa iznad za ostale ekipe
Tuzno je gledati ovakav Ferrari, a neki Alphatauri kao od sale Vettela. Lecler sretno do podiuma, da je bilo jos 3 kruga Ricardo bi ga prestigao. Tuga
Hamiltona spasava samo sto je lud i sto ima mercedes ispod sebe.Samo losa procjena,sreca pa zadnji krug.Inace bi svima gume dosle glave.
Svima nam jako cesto fali to SAMO druze :). Mozemo ga manje voljeti ali dečko je mašina.
Kad mijenjaš strategiju, ulaziš u boks da bi pokupio jedan extra bod a zbog toga ti izmakne pobjeda.
@DamirS Sve to stoji, al' nije mogao znati da će Hamu da pukne u slijedećem krugu. Max je uzeo ono što mu se u tom momentu pružilo.
@DamirS Hajd znaj da li bi i njemu pukla guma. Luda utrka
Toliku prednost imaju pa može i na 3 točka voziti
Toliku prednost imaju pa može i na 3 točka voziti
Ma nije Hamilton blesane, vec Bottas!
@NazifzvaniGljiva moj nazife šta si ti gledao