Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kimi sutra do pobjede. Nema Mercedesa nigdje sa mekim gumama to je jasno sa prosle trke u Austriji, poderali ih u par krugova kruga. Ferari do dvostruke pobjede!
Nadam se da ce Ferari za iducu sezonu imat konkurentan bolid, jos ako Leklerk zadrzi sjajnu formu sve je moguce, Red Bul tu ne moze puno, nadam se da ce se McLaren vratiti
ferari vec sad ima konkurentan bolid, sad je samo pitanje sposobnosti ekipa i vozacača
Što bi rek'o moj dobar prijatelj, "Sve je otišlo u k...c, najbolji golfer crnac, najbolji formulaš crnac, predsjednik Amerike crnac... a najbolji reper bijelac"!
@sandor1 pa moraju i crnci nadoc u nekom sportu osim kosarke, a sto se F1 tice siguran sam da se vise nece roditi ovako talentovan crnac kao sto je Hami, momak ima sansu da prestigne i Sumija, fale mu jos tri titule da se izjednaci a vozice barem jos pet godina
Nekima očito fali smisla za humor? P.S. Zaboravio sam košrkaše i još samo da se uključe ozbiljnije u muški tenis?
Cim malo brda ima staza mecke otkazuju
@Trajnomlijeko Hamilton prošlu utrku nije završio i to nakon što je 33 puta uzastopno završio utrku. Toliko o tvojoj teoriji.
Vidimo se tamo!