Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al vrh je kad komentator kaze LUICI, HAJDFILD i DZEJSON BATON!!!
Jah...nekad se živjelo za Nedjelju i utrku a danas nema više ljepote zbog pravila....da ne vidim na Sa-x članak, ne bih ni znao da još voze :)
Ukupni poredak vozača: 1. Vettel 68 2. Hamilton 47 3. Button 38 4. Webber 37 5. Alonso 26 6. Massa 24 7. Petrov 17 8. Heidfeld 15 9. Rosberg 10 10. Kobayashi 7 Ukupni poredak konstruktora: 1. Red Bull-Renault 105 2. McLaren-Mercedes 87 3. Ferrari 50 4. Renault 32 5. Mecedes 16
\"Dva Ferrarija su bila šesta (Massa) i SEDAM (Alons), a Mercedesovi vozači peti (Rosberg) i SEDMI (Schumacher).\" Šta ovo, svaki drugi vozač bio sedmi ?
Na 2 slici vam je Virgin, a ne Massa. Daj napisite i provjerite sta pištete a ne samo c/p.
jedna od boljih utrka nakon duze vremena
Hamiltonnnnnn jeee naaajbolljjiiiiiiiii :D :D
ako je ono massa s vettelom ja sam golub
cuj schumacher sedmi a na dole na poretku osmi..... naucite citati nazad u skolu
Naj zanimljivije je bilo kada je Button otisao u box i skrenuo na mjesto Red Bull-a :D Inace odlicna utrka, bas se primjetilo na onom pravcu koliko efekta ima pomicno krilo.
Još 3-4 kruga i Webber bi bio prvi.
Ma Ferrarije pit wall treba protejrati na prinudni rad u Japanu,u onu radijaciju,nisu zasluzil da vode ekipu kao Ferrari...Jadni su!!!
Webber je bi najbolji.... Extra utrka