Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE SE NECE POVRIJEDITI U VELIKOJ BRZINI UDARIO U BETONSKI ZID, KAKVO GOD DA IMAS AUTO NEMA TI POMOCI. A NEK SKODA NE VALJA, A ONAJ NA MALTI U AUDIJU A8 SE ZABIO U BANDERU, LJUDI JEDVA PREPOZNALI KOJE JE AUTO.
Renault ne Renaul nepismeni stvorovi...-.-
ako su upitanju LIJEČNICI onda ide 13.OŽUJAK... Kontatel\'? Ono na\'? Opet Vas copy paste prešao.. ;) Al\' dobri ste... Trudite se. Ono na\'
kako je tek DZEKI ? obe noge MU KO ODUZETE odkad je doso u ENGLESKU
ja imo gori sudar,jos gore auto proslo,nista mi nije bilo,samo dva zuba izbio(300 glave)i sad ko Tom Cruz
ybg nadjoh jutros s Jaketom u gradskoj haj kaze po je\'nu da se skoncentrisemo reko\' haj\' ybg, ko je osto na jednoj. tako za volan i eto sta bi
babin sinak, naucio na golfu cvaji divljat, pa sad se kofrči....
ovaj talijan kaze da mu je amputirana ruka u pm!
Da si imalo pametan znao bi da je udar u stub nesto najopasnije i da se najcesce gine, a jos pogotovo ako udaris bocno. Da je onaj sa audijem udario u zid vjerovatno bi prezivjeli ali je stub bukvalno prepolovio auto. Idi kupaj ribice tamo mozda uradis nesto korisno.
i najboljim se desi, cuvajte se !
pa nek ima, sto se kur*i
KO JOS GLEDA OVO NA TV?
Mala mu zarada u f1, pa tezgari po rally-jima.. Jao ljudi.. Nikad dosta..
Ja budale gde se fura u ovom opanku...kad je škoda bila auto???
Dobro je pretekao...srećan oporavak lave.