Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta za njega. Dobar vozac.
Sretan je što ima ruku,
Jednostavno, sretan je uopšte što ima ruku. https://img.washingtonpost.com/wp-apps/imrs.php?src=https://img.washingtonpost.com/rf/image_960w/2010-2019/Wires/Images/2017-08-01/Getty/825152930.jpg
Otpao je iz borbe za mjesto u Williamsu ne jer se ispostavilo da su testiranja bila loša, nego jer Sirotkin donosi 15 miliona funti iz ruskog SMP Racing-a sa sobom.
Robert K(u)bica, veoma brz, jedini je problem što zadnjih nekoliko godina nije završio (skoro) ni jedan reli! A bilo bi ga interesantno vidjeti u Formuli1, ne prođe baš svako nepovrijeđen kao on kad izleti sa 300 km/h u betonski zid!