Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koga zaboli za VN fuckormule jedan. Davno su prosla vremena kad smo 10 dana cekali pocetak spektakla. Sada te formule mogu i bez vozaca, isto kao i bespilotne letjelice, s obzirom na bjesomucne kompjuterske kontole voznje u bolidu.
Kad je VN ŠEHERA?
zabraniti ove utrke formula pod hitno. Koje se ovdje tone goriva potrose i gume ne samo na glavnim trkama neko na treninzima. a priroda nam propada ubise nas kojekakvim porezima na prirodu i na nova auta extra porezi i opremu za preciscavanje plinova a formule niko ne spominje. Brodovi znam da zagadjuju ali oni bar prevoze teret i koristi se ima a ove formule bas cisto bezveze.
@saudin78 ne brabonjaj plaho
Što niste na vrijeme ovako isto napomenuli FK Željezničar možda bi sad imali licencu
Prilika za Skaku da u Sarajevo dovede F1...uz uslov da sampanjac bude 0% alc.