Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se Barichello nije povukao? Prosle sezone: 14 Rubens Barrichello Brazilian Honda 11 poena 18 Jenson Button British Honda 3 poena @:D bolje \"udrobljena ekipa\" nego bez ekipe... btw, Brawn je radio za Ferrari prije, sada nema nikakve veze. Cak im Ferrari nije htio ustupiti motor a njih je prvo upitao. Honda vise nema veze s tim a sledece godine nece biti Mercedesovi motori. S obzirom kakav strateg i genije jeste Ross Brawn, ova bi ekipa u narednih 3-4 godine mogla poprilicno da se pridigne na ljestvici... ili nestane sasvim :)
zar Barrichellu nije vrijeme da se povuče ?
hahahhaaha sto ga udrobise - ross brown is ferrarija honda sa mercedesovim motorom :D jao jao :D kakva udrobljena ekipa nema sta :D
Nista, nije uspio uletiti ovaj put i vjerovatno konkurise na neko mjesto u DTM sampionatu, vjerovatno Mercedes... Nije iskljuceno da nekada bude imao priliku u F1 ali u trenutnoj situaciji, buduci da je doslo do promjene menadzmenta u Hondi te da je to sada sasvim novi tim, nov vozac bez prethodnog iskustva bi bio prevelika kocka.
A sta bi sa Brunom Sennom?