Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo gledam na SKY onaj incident sa kranom na stazi. Ipak je bilo sigurnosno auto na stazi i crveno svjetlo koje je Gasly vidio ali nije usporio na 80 već je nastavio voziti 250 km/h i tom brzinom prošao pored krana(traktora) koji je sklanjao Sainzov bolid. Zamalo da udari redara.
Prelosi Japanci. Inace organizacija im je drugo ime, ali za F1 su pogubljeni.
Maxova brzina je nevjerovatna, 20 sec ispred leclerca?? Nije mi samo jasno kako svaki krug nabija po 2 sekynde al aj
Umijeće vožnje po kiši. Plus Lecler je prebrzo istrošio gume, gubio je skoro sekundu po krugu, čak ga i Perez stigao
Kad sam vidio sta se desilo Gasliju, odmah sam se sjetio Bianchia i onog strasnog udesa… nevjerovatno da su ponovno napravili isti propust koji je doveo do onakve tragedije