Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahah Island - Hrvatska 1:0 ispusili Tudjmanovi neonacisti a jesu se bili digli da ce oni nesto pobijediti. Krnja Srbija bez Kosova remizirala kuci sa Walesom. Bravo za Wales, bravo za Island, navijao sam za obje ekipe svim srcem. Odlicno odradjen posao. Onaj Miralem Pjanic je za onog invalida Modrica izmislio fudbal kao i Dzeko sto je bolji i od Mitrovica i od kloca Mandjukica
@lik55555555 Vracam istom mjerom za svo cetnicko i ustasko provociranje na portalu nakon meca BiH - Grcka. Rugali ste se pa vas je stigla kazna.