Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto dalje implicira da pojma nemaju sta pricaju :( najgore je to sto stalno mijesaju timove :( npr u kadru rosberg u mercedesu i govore evo ga baton u meklarenu itd. ovo se stalno desavalo prosle sezone al i na pocetku ove
I ja sam se valjao od smijeha,rekli su Buttonu da je najbrzi na stazi i da je \"slomio\" Webberov DRS (pobjegao mu vise od sekundu i Webber ga nije mogao koristiti) a oni su to bukvalno shvatili:)
Uh..pa ni naslov nije kako treba!!! TREĆA POBIJEDA i Vettel nije odustao. Ljudi ODUSTAJU svojom voljom, ovaj je završio trku na drugoj krivini prvog kruga zbog oštećenja nosača zadnjeg desnog točka, otišao u box, ali nisu mogli da poprave. Znači ISPAO, ZAVRŠIO, POGREŠIO, KIKSAO...ali sigurno nije odustao!
Ok Button you broke Webbers DRS... komentatori sa tv1: izgleda da je baton pokvario veberov drs, vidi se da nesto nije u redu sa veberovim bolidom... :D:D kakvi idioti to je strasno!
fakat je bez greske zavrsio utrku, ai istina je da je bio ronaldno i mancini i vierra i jos tona njih. Abu dabi se ne propusta :D
Sramota, ispravite naslov clanka, nek makar to bude kao validna informacija. Treca pobjeda, treca.
jel istina da je C.Ronaldo bio na ovoj utrci ???????
Odvozio je bez greske.
Hajd sto je nepismenost urodjena ali opet se bjezalo sa casova matematike pa se ne zna sabirati ni do 3