Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekoh ja da ovaj rozberg nema mu.da ali me sandžaklija odmah minusku opali. pa eto jutros na startu se sve vidjelo
Najvise "volim" ove komentare tipa "ova F1 danas je srannje,kako se nekad vozilo u vrijeme Schumachera,Frentzena,J. Vestappena"... Sta autor njima zeli da kaze? Pa zeli da ispadne neki "expert" koji 10+ godina prati F1 i to nam govori ns indirektan nacin. Ja je pratim od 1996 i ne sjecam se da je devrdesetih godina bila puno zanimljivija i sa vise preticanja. Jutros sam na YT ukucao "Senna vs Schumacher",sve sto mi je YT izbacio je bilo par videa u kojim Schumi vozi iza Senna i bezuspjesno ga pokusava preteci.Nista zanimljivo
Sve znalci trebali bi u Mercedesovom timu da rade. Formula kao i sve ostalo napreduje u tehnici sto je i zanimljivije ucis neke nove stvari samim tim sto gledas. Za 20 godina ce pricati da je ovo bilo vrh i sve tako. Ljudima jos niko ugodio nije.
druže ukucaj sena vs prost. mnogo toga će biti jasno. pratim je duže od tebe donekle si u pravu ali sada je velika razlika u snazi motora između ekipa. prije su bili bliži ili je više ekipa imalo jake motore pa nam se činilo. najviše je ferrari us.rao motku kada je dirigovao ko će pobjeđivati od njihovih vozača. da je pustio recimo bergera ili čak i masu vjerujem da bi i oni imali koju titulu. mclaren honda (sena i prost) kao i sada hamilton i rozberg nemaju direktivu i malo je zanimljivije. kod šumija se znalo ako masa vodi, a on je na drugom mjestu proći će ga ili na stazi ili kroz boksove po direktivi. to je uništavalo f1, a ne nedostatak kvalitetnih vozača. pa sada je ovaj verstapen najveći talenat
ja sam crveni....
njemacka na haparatima
da hoce onaj komentator sutit minutu jednu da uzivam u zzzzzZZZzzz ... to mi zene bas volimo cut kad gledamo F1 :D
Зар није успио преврнути болид као онај идиот џипа на Скендерији :)
To sto vi neki ne ustajete vise u 7 ne znaci da nije vrijedno ustajanja. Utrka ko i svaki sport - nekad super a nekad ni za sta. Nemojte da serete ko da su prije sve utrje bile vrh zaninljive. Cinjenica ne da su je usrali al vi bas pretjerujete.
Hamazing driver . Lewis do titule, Ferrari moze samo iza Mercedesa haha. Amg POWER