Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljakse
Maks nikad u utrkama prije nije pokušao izbjeći Hamiltona, uvijek je Hamilton bio onak koji se mora povući da ne bi došlo do udesa. Tako da nek Maks malo razmišlja kad da koči i kolko široko da ide, a ne uvijek ko muha bez glave pa se nada da će neko zakočiz zbog njega da bi izbjego nesreću. Naravno tako i treba da se vozi, al onda moras očekivat ovakve stvari. Ne treba niko da mu se povlači, nek bude oprezniji
100% malo razmazeno holandsko deriste misli da se svijet vrti oko njega! Njegova krivica za nesrecu!
100% se slažem. On uvijek vozi bezobzirno, napravio je bruku udesa. Onda su ga se drugi počeli bojati i izbjegavati duele s njim, i Hamilton par puta. Sad mu se neko nije sklonio i odmah je frka. Se.ronja obični.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbg, Hamilton ga je prošao i Verstapen ga je trebao propustiti. Nema se za šta izvinuti! Sam je kriv.
Imperijalistička bagra! Navijači navijali kada se Verstappen zakucao u zaštitnu ogradu. Nešto propagiraju "Black lives matter", a pobili crnaca više nego Hitler Židova. Fuj nacija!
Dobar vozač videći po rezultatima ali veliki šu.. K od čovjeka
Kako ces to i ocekivati od arogantnog Britanca, nos uz to Britanca kojem se u svemu ide niz dlaku samo da osvoji sto vise titula. Sve samo da Britanac bude na vrhu liste u svim rekordima. U svakom sportu ima politike, al sto u F1 ima to je strasno. Upravo se to zahvaljujuci Hamiltonu posljednjih godina najbolje i vidi.
Nije ovo sudar, ovo je pokušaj ubistva. Samo ovako Hamilton može osvojiti titulu ove godine.
pakaš
Hamilton je nekad bio Srbin !
Nije morao reći da nije kriv ali je mogao reći da mu je žao! Ovako samo ispada ljakse
Vazda su ti sve štimali idiote jedan
ljigavac
Jeste li popunili Evropski izvjestaj o nesreci?
Pa i nije kriv Vasprem je Isao previse blizu ako pogledate snimak vidjet ćete da je Hamilton mogao smo n travu
Vsrtsappena*
Ti si corav
Pa i nije kriv Vasprem je Isao previse blizu ako pogledate snimak vidjet ćete da je Hamilton mogao smo n travu
Kad se "el Bake" bude izvinjavao nama ovcama, onda neka se i Hamilton izvinjava, ha ja...