Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba njegov box obiljeziti slikom gole Nicole u prirodnoj velicini, da mu bude jasnije.
Navika je od ljubavi jaca...
Bas je je nasmijao! Citav zivot mu je vezan za Mc laren (jos kad je kao djecak trazio autogram) pa kako nebi fulio boks. Dobar je vozac ali ima gluposti, nadati je se da ce vise odrasti. (A i sa Nicole se pomirio, valjda ga smiri).
Evo kako zaraditi na kladionici, polako ali sigurno. Pažljivo ovo pročitajte ako želite napraviti dodatni korak i napredovati u klađenju. Važna činjenica koju mnogi kladioničari zanemaruju je raspored uloga po listiću. Iznimno je važno znati odrediti ulog kojim ćete određeni dan odigrati listić. Mnogi misle ako je subota i ima puno dobrih parova, da je baš taj dan podređen visokim ulozima. No, tu se mnogi varaju i griješe. Razlog tome je neiskustvo, pohlepa i loš "osjećaj". Čim savladate taj segment u klađenju, možete početi razmišljati o zarađivanju. Evo kako to izgleda kod mene i mojih ljudi koji me prate. Sa 10.000 popeli smo se na 31.800 kn ove godine. 40 listića je odigrano (77 dana). Prosječni koeficijent po listiću: 2,38. Prosječni ulog po listiću: 820 kn. Broj pogođenih listića: 29 (od 40) = 72,50% Zarada u kunama: 21.800 WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Hamilton je pravo ograjso, stao nedje na mrvu,....cim se nemere odvojit od Nikole
Ne znam sta se uhvatio ove americke babetine, nadji kakvu mladju trebu haveru!
definitivno nisi normalan http://hr.wikipedia.org/wiki/Ivica_%C4%8Culjak
nisi normalan http://www.youtube.com/watch?v=T5_KguVBI8s
Komsinica Slavica bicikl dovezla je "ROG" Pedale je okretala, ja stavio mog K**rca medju zbice, vrti, vrti Slavice Brze od inflacije, skolska drugarice Slavica se nabila na korman od bicikla Krvava joj pi**ka k'o crvena cikla refr: Ah, ah, bas da svira Bach Ah, ah, zastaje nam dah Ah, Bach, ah, Bach...... (dobar si, dobar mali, otvori srce da ti noz zabijem)
Nek' sam se nasmijao gledajuci F1....
e moj hamo nije za majmune i dzibere auto
OVAKO JE KAD SI DJEVOJCI PRVI, UVIJEK TI, AL MALO JE OVIH KLIXOVACA PROBALO SEX, SAMO PAMETUJU JADOVI
Webber je trebao pobijediti! Sugavi Red Bull mu nije dao. Isto sto je trebao i Rosberg biti 3, a nije ovaj idiot, al naredjenja su naredjenja... Sranj.e
'ta ce čamuga, samo za pamuka i jest, Rosberg bi ga pojedo za dorucak da nije timskih naredbi.