Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca u nesreći za Vettela je to sto mu se ovo desilo na stazi koja ima dugačke pravce i na kojoj je preticanje prilično lagano. Sutra ga nakon prvog kruga ocekujem oko pozicije 15, do 15. kruga bi trebalo da obidje losije timove i nadje se na 6. poziciji iza Mercedesa, RB i Kimija uz zaostatak od ca 20sec. Njih ce vec biti malo teze stici ali uz neku SC fazu i peh vodećih ni podium nije nedostizan
Ma Hamilton je masina.
Opet Vetel odustao, ovaj ima vise srece no pameti :)))
@lale gator Slažem se da Hamilton ima puno sreće u zadnje 2 utrke. Ali ipak treba priznati da Mercedes nije toliko dominantan koliko se čini. Mislim da je i prošlu i ovu utrku Ferrari jači bolid. Samo što Hamilton izvalči maksimum iz.njega. Bottas npr. nije mogao ništa protiv Ferrarija ili RB. Zato Hamilton sve nadoknađuje vozačkim umijećem. Bottasu je i prošle i ove kvalifikacije pobjegao za 0.6 sekundi. To su svjetovi u F1.
kad bi vozili isti bolid hamilton ne bi imao sanse- nikakve!