Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@"pravi poznav..." Nije bilo nikakvog razvoja, a porediti Schumija i onog abortusa od Rosberga je neumjesno... Ako bude razvoja, a hoće sigurno, naravno da će biti nešto uspješniji, li vidjet ćemo koliko i hoće li, jer se garo već počeo vaditi da ne može ništa uraditi... Schummy je najbolji svih vremena i možeš se na glavu nasaditi i da crkneš od muke ali tako je...
@kinez Od kada je Scumacher došao u Mercedes taj bolid je svake godine bio sve gori i gori. Da nije Rosberg izvadio situaciju sa nekoliko podijuma i jednom pobjedom bili bi u rangu HRT-a. Zato ne rise puno. Mogu da se kladim u šta god hoćeš da će Hamilton osvojiti minimum duplo više bodova od Schumacher-a prošle godine (49 bodova).
Ne boj se isključili smo mi tebe davno...
Bolid tek treba da razviju, a za to im treba neprocjenjivo iskustvo i znanje Schumachera... To se radi godinama, i više od 5 godina kad se kreće iz početka, a sa čomagom koji je karina vozač i koji pojma nema o tehnici (ne zaboravite Shummy je kvalificirani mehaničar) neće ništa uraditi...
realno covjek kaze. mercedes umjesto sto je trazio zamjenu schumacheru bolje da se potrudio da napravi pristojan bolid. ovako ce i ove godine biti samo peti tim.